Sinangil Alageyik Pasta Böreklik Un (1*25kg)

Ürün Kodu:1031693

%6
430,00 TL 405,00 TL+ KDV
Stok bilgisi için Üye Ol / Giriş Yap

SİNANGİL ALAGEYİK PASTA BÖREKLİK UN (1*25 KG) Özellikleri Nelerdir?

  • Malzeme Türü: Kuru Gıda
  • Grubu: Un
  • Adet :1
  • Ağırlık: 25 Kg
  • Kalori: 364 kcal (100 gram)

 

Sinangil Alageyik Pasta Böreklik Un (1*25 Kg)

Un, hem Türk mutfağı hem de dünya mutfakları için önemli bir malzemedir. Buğday başaklarının temizlenerek öğütülmesi ile oluşur. Buğday unu sanıldığı kadar basit bir malzeme değildir. Üretilecek olan ürüne göre değişen un çeşitleri bulunur.

Profesyonel mutfaklarda un oldukça keyifli lezzetlere dönüşebilir. Unun böreklik, yufkalık, baklavalık, pidelik, pizzalık, lavaşlık, keklik, tostluk, simitlik, bisküvilik ve gofretlik olmak üzere değişik çeşitleri vardır.

Bu ürün çeşitlerini kullanan birçok gıda sektörü bulunur. Gıda işletmelerinde sıklıkla kullanılan ürünlerden birisi de Sinangil Alageyik pasta böreklik unudur. Bu un yardımı ile pasta ve börek gibi hamur işleri tam kıvamında üretilebilir. Sinangil Alageyik Pasta Böreklik Un özellikleri bakımından profesyonellerin sevdiği bir üründür.

Sinangil Alageyik pasta böreklik un, özel amaçlı unlardandır. Pasta ve börek yapımında kullanılan unlar belli özelliklere sahip olmalıdır. Kolay açılabilir olma, yırtılmama ve su kaldırabilme bu özelliklerdendir. Bu özellikleri taşıyan unlar ile yapılan hamur işleri hem lezzetli hem de tam kıvamında olur.

Sinangil Alageyik pasta böreklik un, 25 kilogramlık çuvallar halinde profesyonel mutfaklara sunulur. Un miktarının fazlalığı ile profesyonel mutfakların haftalık ve aylık un ihtiyacı karşılanabilir. Sinangil markasının üretmiş olduğu çok farklı kategoride unlar da bulunur ancak pasta ve börek yapımı için en ideal unlardan birisi budur.

Sinangil Un Pasta Böreklik Alageyik Un Özellikleri

Börek ve pasta yapımında kullanılan unlar da elastikiyet derecesi yüksektir. Yufka açılırken hamurun ve yufkanın yırtılmaması gerekir. Aynı zamanda ortaya çıkan hamurun renk bakımından da göze hoş görünmesi gerekir. Profesyonel mutfaklarda buğday unu ile hem göze hem de damaklara hitap eden farklı lezzetler oluşturulabilir. Kalite oranı yüksek buğday unları ile yapılan ürünlere talep her zaman fazladır.

25 kilogramlık bir un çuvalı gıda işletmelerinin yoğunluğuna göre belli sürelerde biter. Profesyonel mutfaklarda en önemli özellik kullanılan malzemelerin sürekli yenilenmesidir.  Bu sebeple toplu alımlar yapılır. Toplu alımlarda uyguna gelen Sinangil Alageyik Pasta Böreklik Un fiyatları bulmak mümkündür.

Unun muhafaza işlemi de önemlidir. Buğday unu serin ve rutubetsiz ortamda saklanmalıdır. Ortamda çeşitli kokuların olmaması da gerekir, un rutubeti ve kokuyu kolayca içerisine çekebilen bir yapıya sahiptir. Normal şartlarda ürünün raf ömrü üretim tarihinden itibaren 9-12 ay arasındadır.